Kerngroep

Op dit moment bestaat de kerngroep uit Loes Manders, Marianne Hibbeln, Simone Rosier en Elise Kenter. We houden ons bezig met de voortgang van DanceMoves. We ontwikkelen nieuwe initiatieven in samenspraak met onze dansers en zorgen voor de praktische kant van dit initiatief.
Wij doen dit werk vrijwillig en enthousiast, ondersteund door vaste dansers uit de groep.

Marianne Hibbeln

Ik dans omdat het me beweegt, in alle opzichten.
Als ik dans, voel ik me het meest compleet, aanwezig, en in mijn lijf. Het is een levensbehoefte.
Dancemoves is voor mij een vergrootglas naar de gevoelswereld.

Bij DanceMoves kun je zijn met wat er is, in jezelf, in de wereld, en iedereen doet dat ook.
De kerngroep is de plek waar we aandacht hebben voor onze dans als levend organisme.

Simone Rosier

Dancemoves is voor mij een welkome plek om thuis te komen bij mezelf. Om vanuit nieuwsgierige kwetsbaarheid te bewegen met wat er in mij leeft en daarbij andere dansers in hun bewogenheid te ontmoeten.
Ik voel me telkens weer verwonderd over wat er in deze dans ontstaat.
Actief betrokken zijn in de kerngroep om de voortgang van Dancemoves te faciliteren, is voor mij hartverwarmend om diezelfde onderlinge afstemming.

Elise Kenter

Ik dans mijn hele leven al, maar DanceMoves was mijn eerste kennismaking met intuïtieve dans. In het begin vond ik het maar vreemd; wat bewogen al die mensen toch raar zonder pasjes. Maar al snel genoot ik immens van de vrijheid die intuïtieve dans geeft.
DanceMoves is voor mij een plek waar ik d.m.v. dans dichter bij m’n gevoel kan komen en kan uiten wat er in me leeft. Het brengt me heel veel, wat ik daarna dan mee kan nemen in mijn dagelijkse leven.
Door deel uit te maken van de kerngroep en daarmee bij te dragen aan het vormgeven van de avonden hoop ik al het mooie dat de dans mij brengt door te kunnen geven aan anderen.

Loes Manders

Ik geniet ervan samen met de andere kerngroepleden plannen te maken voor een dansseizoen en de avonden vorm te geven.
Maar bovenal geniet ik van de stappen die ik iedereen, die naar onze dansavonden komt, zie maken. Ik zie mensen open bloeien, ieder op een eigen manier.
Ik herken het omdat dans en beweging ook mij zoveel meer in mijn lichaam heeft gebracht. En mijn lichaam brengt me weer meer in de wereld en dichter bij anderen.
Dit proces gun ik anderen, gesteund door een groep mededansers in een fijne ruimte.