Docenten

Wij zorgen voor een gevarieerd programma, waarbij diverse vormen van dans aan bod komen. Dat doen we door verschillende docenten, ieder met hun eigen specialiteit, uit te nodigen.

Ook begeleiden sommigen uit onze DanceMovesgroep zelf een dansavond. Daarbij staat de vrije en intuïtieve beweging centraal, zijn er geen pasjes te leren en houden we van af en toe een experiment om onszelf met iets nieuws of onbekends te verrijken.

Onder het kopje “deze week” vind je de beschrijving van een les en informatie over de docent die de avond begeleidt met een link naar zijn of haar website.

Afgelopen jaren was er een breed aanbod van docenten en hun thema’s vanuit Zijnsoriëntatie, yoga, drama, Tai Chi en Chi Gong, somatic healing, lichaamsgerichte dans, buikdans, en chakrah’s. Ook waren er combinaties van stemwerk en dans of beeldend werk en dans.Verder waren er docenten uit Movement Medicine, Open Floor, de Vijf Ritmes, Sacred Dance en Biodanza. Er was dansimprovisatie, contact improvisatie, tango (zonder passen te leren) Authentic Movement en Afrikaanse dans.